Tel. 070 35 01 42 (max. 0,30€/min)


Vacances au ski Espace Lumière

Région de ski Espace Lumière

retour

Pistes

13km

82km

74km

0km

169km Total

Remontées Mécaniques

Treinen 0
Cabine 0
Gondel 3
Stoeltjeslift 12
Sleeplift 35

Altitude

2600m
1500m

Glacier

Aucun

Piste

23km

Funpark

Aucun

Réservable dans cette région

Voyageurs seuls
0%
Jeunes couples
10%
Couples plus âgés
5%
Familles avec jeunes enfants
20%
Familles aves enfants plus âgés
25%
Groupes d'amis
30%
Autres groupes
10%

Sports d'hiver Espace Lumière

Het skigebied van Pra-Loup dat Espace Lumière wordt genoemd, is een heerlijke verrassing. De pistes zijn over het algemeen niet moeilijk. Er zijn veel brede en vlakke afdalingen, waardoor het ook voor beginners en lichtgevorderden veel te bieden heeft.

Nu moet de gevorderde skiër niet denken dat het gebied voor hem te makkelijk is, want dit is zeker niet het geval. Voor de cracks zijn er ook geprepareerde zwarte pistes. Bovendien zijn er talloze off piste mogelijkheden.

Het gebied Espace Lumière bestaat uit twee gedeelten. Het oorspronkelijke gebied van Pra-Loup is tegenwoordig verbonden met het skigebied van La Foux-d'Allos. In die richting kunt u heerlijke tochten maken. Omdat veel van de pistes aan de noordzijde liggen, is het gebied erg sneeuwzeker. Bovendien zorgen de vele sneeuwkanonnen, indien nodig, voor extra sneeuw.

Ook snowboarders kunnen prima terecht in Espace Lumière. Bij de lift Gimette hebben snowboarders zelfs hun eigen piste. Op piste Le Lac is een snowpark te vinden en op piste Pra Chauvet is de halfpipe. Zodra de piste Pra Chauvet 's avonds is verlicht, wordt er muziek bij de halfpipe gedraaid.

Carte Espace Lumière

#!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52186 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52186 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52186 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

3 Autres hébergements à Espace Lumière

Voir tous les logements à Espace Lumière

Il y a un village aux Espace Lumière

Votre compagnon de voyage

Veuillez indiquer ci-dessous  le nombre de participants  à votre séjour. Nous en tiendrons compte lors de l’affichage des prix et des disponibilités.

[TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
[TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]